
در عصر ما فشارهایی که از جانب انسان به محیط زیست وارد میشود هر روز بیشتر شده و آثار تخریبی و گاه غیرقابل جبرانی بر جای میگذارد. شما و ما، همه باید نگران آینده محیط زیست کشورمان و حتی جهان باشیم.
وجود تایرهای فرسوده امروزه یکی از معضلات بزرگ زیست محیطی محسوب میشود و بسیاری از محققین صنعت لاستیک دنیا به بررسی راههای استفاده مجدد از این نوع تایرها پرداختهاند. از اوایل قرن گذشته کشورهای پیشرفته صنعتی، بازسازی تایرهای کارکرده را مورد توجه خاص قرار داده بطوریکه شاخه جدید در صنعت تایرسازی جهان بنام Retreading یا بازیافت تایر شکل گرفته است، در این فرآیند دقیقاً همان موادی که در ساخت تایرهای نو بکار میرود بروی بدنه بازسازی شده تایر کارکرده تزریق میگردد و بدین ترتیب نه تنها از هدر رفتن بدنه اصلی تایر که دو سوم (2/3) ارزش آن را تشکیل میدهد جلوگیری بعمل میآید بلکه مانع رها شدن آن در محیط و عواقب خطر آفرینش برای محیط زیست میگردد.
این تایرها به لحاظ روش ساخت، هیچ تفاوت ساختاری با تایرهای نو ندارند و دولتها در همه نقاط دنیا اجازه دادهاند که با امنیت کامل وارد بازار مصرف گردد. در آمریکا سهم تایرهای بازسازی شده حدود 35% مصرف کل کشور است، در کشور ما نیز از اوایل دهه 60 این صنعت مورد توجه و حمایت دولت قرار گرفته و هر روز شاهد گسترش بهرهبرداری از آن میباشیم.
ما در مجتمع صنعتی کِـن تایر این افتخار را داریم که پیش آهنگ این صنعت در بین سایر تولیدکنندگان و همکاران خود بوده و با تنوع در تولید محصولات جنبی، علاوه بر خدمترسانی به هم میهنانمان بطور عام، به همکارانمان در این صنعت نیز بطور خاص با تولید و عرضه آج آماده و آمیزههای لاستیکی و سایر اقلام مورد نیاز آنها خدمت میکنیم.
ما معتقدیم استفاده از کالاهای بازسازی شده به منظور حفظ محیط زیست و جلوگیری از هدر رفتن منابع ملی نشانه رشد فکری و سطح بالای فرهنگ هر جامعهای است.
عبدالرضا مطیعی